Credit de nevoi personale
pana la 20.000 LEI
2.000 LEI Alege suma dorita 20.000 LEI
6 luni Alege perioada de rambursare 24 luni
Sunt client, vreau credit
Sumar aplicatie
Sumar aplicatie
Suma solicitata:
Perioada solicitata:
Rata medie:
Comision analiza:
Data primei scadente:
Rata anuala a dobanzii:
DAE:

Lasa grijile financiare pe utimul plan si incepe sa te gandesti serios la cum vei potrivi mai bine noua achizitie in camera sau ce meniu are restauratul hotelului din tara exotica in care iti doresti sa mergi. Cu un credit fulger aprobat online la Hopcredit poti in sfarsit sa te preocupi de lucrurile care conteaza.

Planurile si dorintele nu trebuie sa fie tot timpul amanate de ganduri precum „am alte cheltuieli mai importante”, tocmai pentru acele momente, noi iti oferim credite fara sa fie nevoie sa oferi garantii sau sa te constrangem cu termeni foarte stricti. Nu e nevoie sa te deplasezi pana la banca, pentru ca tot procesul de aprobare se desfasoara exclusiv online, cu minimum de acte necesare.

Credit in rate - Pentru acel moment cand mai ai nevoie doar de bani...

Dorintele nu asteapta momentele potrivite, cu totii stim asta deja. Indiferent de ce natura ar fi acestea, iti stam la dispozitie cu cele mai bune tipuri de imprumuturi. Pentru ca tu sa obtii ajutorul financiar in cel mai scurt timp posibil, am creat un credit rapid, pentru a veni in intampinarea nevoilor tale personale, cu proces de aplicare 100% online.

Nu te lasa coplesit de conditiile rigide ale bancilor. Acum ai posibilitatea sa imprumuti sume similare, pentru dobanzi si conditii de aprobare mai avantajoase micilor placeri. Nu mai trebuie sa astepti chiar si cateva saptamani pentru a afla daca ti-a fost acceptat sau nu creditul. Obtine astfel de imprumuturi bancare in mod rapid, cu aprobare cel mult a doua zi!

Daca ai anumite nevoi care nu suporta amanare sau daca vrei un credit de refinantare convenabil pentru a plati ratele de la alte banci, iti oferim solutia potrivita. Conditiile de aplicare sunt usor de indeplinit, astfel incat sa obtii fara complicatii imprumutul necesar. Iata conditiile minime pe care trebuie sa le indeplinesti pentru a obtine acest tip de credite in rate:

 • sa ai peste 18 ani;
 • sa ai un venit stabil (cel putin 1.000 lei net/luna)

Apeland la acest credit, obtii banii imprumutati fara plata unor garantii, rapid, pana a doua zi de la aplicare, astfel incat sa rezolvi usor nevoile sau chiar si urgentele. Iata de ce sa alegi un credit in rate pentru rezolvarea problemelor financiare pe care nu le poti amana:

 • sume generoase, de pana la 20.000 lei;
 • bani obtinuti usor si rapid, online;
 • perioada de rambursare cuprinsa intre 6 si 36 luni, in functie de suma necesara;
 • pana la 36 rate fixe, in functie de valoarea imprumutului;
 • alegi de la inceput data scadenta potrivita pentru nevoile tale;
 • conditii minime de aplicare si proceduri desfasurate online;
 • nu e nevoie sa platesti o garantie.

Credit in rate de la HopCredit - Solutia la indemana pentru obtinerea unui sprijin financiar fulger

Am creat o varianta de credit fulger aprobat online, in trei trepte, pentru ca tu sa obtii banii chiar in aceeasi zi. Poti aplica pentru un imprumut in 3 praguri, in functie de suma necesara, dupa cum urmeaza:

 • Daca ai nevoie de o suma intre 1.000 si 5.000 lei, perioada de rambursare este cuprinsa intre 6 si 24 luni si dobanda de 80%și comision de analiza 250 lei;
 • Pentru sume cuprinse intre 5.000 si 10.000 de lei, beneficiezi de alegerea unei perioade de rambursare intre 6-24 luni; dobanda este de 70%, iar comisionul de doar 250 lei;
 • In cazul sumelor de la 10.000 pana la 20.000 lei, perioada de rambursare de care beneficiezi este cuprinsa intre 12 si 36 luni, dobanda de doar 60% si comisionul de 250 lei.

In plus, beneficiezi de o scadere cu 10 unitati procentuale din rata dobanzii pentru orice suma imprumutata, daca achiti ratele la timp!

Credit in rate de la HopCredit - Cum poti cere un astfel de ajutor financiar

Amintirile frumoase sunt cele pentru care ai muncit si ai chibzuit cu atentie, dar care au necesitat sume semnificative de bani. De acum iti poti permite chiar si decizii spontane cand vine vorba de buna dispozitie. Un credit IFN online de la Hopcredit iti poate fi oportunitatea perfecta pentru rasfatul de mult amanat. Iata cum poti sa ceri un credit in rate pana la salariu:

 • completeaza formularul de pe site;
 • pentru a dovedi ca indeplinesti conditiile de mai sus, incarca o copie dupa actul de identitate si dupa extrasul de cont din luna precedenta;
 • dupa inregistrarea cererii in baza noastra de data, vei fi contactat in cel mai scurt timp de un operator pentru semnarea contractului;
 • banii iti sunt virati rapid, direct in cont.

Iti stam la dispozitie pentru a-ti raspune la orice nelamuriri cu privire la sumele de bani pe care doresti sa le soliciti sau la tipurile de credit de la HopCredit, astfel incat sa iei cea mai buna decizie!

Alege fara ezitari creditul rapid pe care il oferim, pentru a putea sa scapi usor de grija problemelor financiare!Intrebari si raspunsuri

Care este suma maxima pe care o pot primi daca aplic pentru un credit in rate?

Suma maxima pentru creditele in rate de la Hop Credit este 20.000 lei.

Care este varsta minima pentru a aplica pentru un credit in rate nebancare?

Pentru a obtine un credit in rate nebancare de la Fix Credit trebuie sa ai 18 ani impliniti.

Testimoniale - Rating total 4.45/5 din totalul de 11 recenzii