Credit de nevoi personale
pana la 20.000 LEI
2.000 LEI Alege suma dorita 20.000 LEI
6 luni Alege perioada de rambursare 24 luni
Sunt client, vreau credit
Sumar aplicatie
Sumar aplicatie
Suma solicitata:
Perioada solicitata:
Rata medie:
Comision analiza:
Data primei scadente:
Rata anuala a dobanzii:
DAE:

Pentru ca intelegem ca urgentele nu asteapta pe nimeni, oferim imprumuturi rapide, special pentru tine, pentru a te ajuta sa iesi din impasul financiar in care te afli. Cu banii obtinuti astfel poti trece peste situatiile dificile, indiferent de natura cheltuielilor neprevazute. Poti sa uiti de cozile interminabile de la banca sau muntele de hartii si documente necesare pentru imprumuturi. Cu creditul rapid de la noi toate formalitatile se intampla extrem de repede si 100% online, fara sa fii nevoit sa iti parasesti locuinta!

Creditul rapid - ce sume poti solicita si care sunt conditiile de rambursare

Dupa cum ii spune si numele, aceste este unul dintre creditele rapide nebancare pe care echipa noastra le-a gandit pentru momentele in care timpul nu iti este aliat, la fel ca, de pilda, creditul online urgent. Daca ai nevoie de o suma de bani cuprinsa intre 2.000 si 20.000 de RON, atunci acesta este perfect pentru tine. Cu ajutorul calculatorului de pe site, poti face o simulare si, in acelasi timp, poti stabili suma pe care o doresti, perioada de rambursare (de pana la un an) si data scadenta.

Ai optiunea de a alege ziua in care achiti suma lunara datorata, astfel incat sa fie in concordanta cu data la care iti incasezi salariul. In acest fel, vei evita eventualele penalizari ulterioare. Poti oricand sa intri in contact cu unul dintre operatorii nostri, fie prin telefon, fie prin e-mail, pentru a discuta si alte detalii legate de imprumuturile rapide!

Imprumutul rapid si eligibilitatea: cum afli daca il poti obtine?

Pentru a putea primi suma de bani dorita, trebuie sa indeplinesti cateva conditii. Nu iti face griji, insa, acestea sunt extrem de permisive si nu necesita decat minimul necesar pentru orice tranzactie ce implica semnarea unui contract: trebuie sa fii major si sa ai deja un cont in care sa incasezi un venit lunar, in valoare de minim 1000 Ron. Asadar, aproape oricine poate aplica pentru un imprumut rapid.

Imprumutul rapid - care sunt beneficiile la care toata lumea are acces

Daca inca nu stii ce imprumuturi rapide nebancare sa alegi, atunci o analiza a beneficiilor pe care fiecare ti le ofera fiecare poate fi un criteriu de departajare foarte bun, care sa te ajute sa iei cea mai buna decizie in functie de situatia in care te afli. Iata care sunt, asadar, avantajele unor credite rapide: 

  • posibilitatea de refinantare a creditelor facute la alte institutii;
  • nu este necesara plata unei asigurari;
  • comisionul de analiza al dosarului nu este incasat decat dupa ce clientul a fost aprobat si poate fi inclus, la cerere, in suma ce trebuie rambursata;
  • obtii banii de imprumut rapid, chiar a doua zi, dupa ce ti-a fost aprobata cererea.

Creditul rapid online: Aplica chiar acum!

Nu doar conditiile de eligibilitate sunt simple si permisive, ci si procedura prin care aplici pentru un astfel de credit. Tot ce trebuie sa faci este sa completezi o cerere de inscriere, ce va contine cateva date personale si date legate de venit, pe care va trebui sa o trimiti online, fie via e-mail, fie prin intermediul sectiunii speciale a site-ului. Atasat, vom avea nevoie de o copie dupa buletin si una dupa un extras de cont din luna precedenta.

Apoi, dupa ce aceasta va intra in baza noastra de date, noi o vom analiza imediat si te vom contacta in cateva ore ori a doua zi lucratoare, dupa caz. Dupa aprobarea creditului rapid, banii iti vor fi virati in cont in cel mai scurt timp.


Intrebari si raspunsuri

Ce conditii trebuie sa indeplinesc daca vreau sa aplic pentru un credit IFN online?

Imprumuturile IFN online se adreseaza persoanelor fizice, care au nevoie de bani in regim de urgenta si care au 18 ani impliniti. De asemenea, pentru a putea obtine un astfel de credit de pe site-ul nostru, trebuie sa ai cetatenie romana si un venit lunar constant de minimum 1000 de lei. 

Cum pot prelungi, la cerere, contractul de credit IFN?

Singura situatie in care contractul de credit IFN poate fi prelungit este aceea in care il reinnoiesti. Cu alte cuvinte, trebuie sa achiti ratele si eventualele penalitati si abia apoi sa prelungesti contractul. Pentru informatii suplimentare cu privire la acest subiect, poti contacta unul dintre reprezentantii Hop Credit.

Testimoniale - Rating total 4.45/5 din totalul de 11 recenzii